Is uw iMac 17″ (A1178) kapot?

Voor de reparatie van uw iMac 17″ (A1178) bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de reparatie van iMacs tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Modelnummer: A1178 (EMC 2124, EMC 2114, EMC 2110 & EMC 2104)

Onze iMac 17″ reparatie voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

iMac 17″ – Schermreparatie (LCD)

Geeft uw iMac geen beeld meer? Of ziet u strepen in het beeld? Dan kan het LCD scherm of de videokaart defect zijn. U kunt dit vrijblijvend laten onderzoeken bij iPhoneAPK.nl!

Kenmerken

» iMac geeft geen beeld meer Klaar terwijl u wacht € 199,-
» Strepen en vlekken in het beeld 17 uur service € 194,-

iMac 17″ – Harde schijf reparatie

Is uw iMac 17″ erg traag of kan de iMac de opstartschijf niet meer vinden? Dan is waarschijnlijk de interne hard disk defect, u kunt de harde schijf voor slechts € 39,- laten vervangen. In veel gevallen kunnen wij ook de data van de defecte harde schijf halen en overzetten naar de nieuwe harde schijf.

Let op! Reparatieprijs is exclusief hard disk of SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Erg trage iMac Klaar terwijl u wacht € 39,-
» Opstartschijf wordt niet gezien 17 uur service € 34,-

iMac 17″ – SSD-disk upgrade

Is uw iMac 17″ erg traag en wilt u profiteren van de enorme snelheidswinst van een SSD-disk? Laat dan uw iMac harde schijf vervangen voor een ultra snelle SSD-schijf waardoor uw iMac gemiddeld 2-3x zo snel wordt! Een ander bijkomend voordeel is dat deze schijven minder slijtage gevoelig zijn.

Let op! Reparatieprijs is exclusief SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Erg trage iMac Klaar terwijl u wacht € 39,-
» Maakt uw iMac 2-3x zo snel 17 uur service € 34,-

iMac 17″ – Tweede HDD/SSD upgrade

Heeft u onvoldoende vrije schijfruimte in uw iMac 17″? Of wilt u een tweede snelle SSD schijf in uw iMac? Laat dan de DVD-drive vervangen voor een tweede harde schijf of SSD schijf, zo heeft u extra opslag ruimte! De uitgebouwde DVD-drive kan voor € 29,- in een extern Apple design USB-case worden geplaatst.

Let op! Reparatieprijs is exclusief HDD-/SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Tweede harde schijf in uw iMac Klaar terwijl u wacht € 59,-
» Tweede SSD schijf in uw iMac 17 uur service € 54,-

iMac 17″ – Werkgeheugen upgrade/reparatie

Heeft u last van een langzame iMac 17″ wanneer u meerdere programma’s tegelijk draait? Dan zit er te weinig werkgeheugen in de iMac. Na het uitbreiden van het werkgeheugen zal alles soepeler en sneller gaan!

Let op! Reparatieprijs is exclusief werkgeheugen, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Te weinig werkgeheugen Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Trage iMac 17 uur service € 17,-

iMac 17″ – Videokaart reparatie

Heeft u strepen in het beeldscherm van uw iMac 17″? Vertoont het beeld van uw iMac vervormingen of geeft uw iMac helemaal geen beeld? Dan kan de videokaart van uw iMac defect zijn.

Helaas een vaak voorkomend probleem dat in 95% van de gevallen is op te lossen door de videokaart van uw iMac opnieuw te solderen (reflowen).

Kenmerken

» Geen beeld meer
» Vervorming in het beeld Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Strepen in beeld 17 uur service € 99,-

iMac 17″ – Voeding reparatie

Gaat uw iMac 17″ niet meer aan? Heeft uw iMac kortsluiting gehad? Dan kan de voeding van uw iMac defect zijn, na het vervangen van de voeding zal de iMac weer werken.

Kenmerken

» iMac gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € 169,-
» iMac krijgt geen stroom 17 uur service € 164,-

iMac 17″ – Software installatie reparatie

Is de software op uw iMac 17″ verouderd of heeft uw iMac andere software problemen? Dan kunt u een nieuwe Mac OS X software installatie laten uitvoeren bij iPhoneAPK.nl.

Wij kunnen diverse Mac OS X versies installeren, ook de oudere versies maar uiteraard ook de nieuwste Mac OS X versie!

Kenmerken

» iMac is vastgelopen Klaar terwijl u wacht € 19,-
» Software problemen 17 uur service € 14,-

iMac 17″ – Moederbord reparatie

Is het moederbord van uw iMac 17″ beschadigd door een slecht uitgevoerde reparatie of als gevolg van waterschade? Laat dan uw iMac kosteloos onderzoeken door iPhoneAPK.nl. Door onze jarenlange expertise en soldeer kennis kunnen diverse componenten opnieuw geplaatst worden waardoor uw iMac (mogelijk) weer werkend te krijgen is.

De reparatieprijs varieert per chip en ligt tussen de € 139,- en € 189,-.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» Afgebroken connector Klaar terwijl u wacht € —
» Waterschade 17 uur service € —

iMac 17″ – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw iMac 17″ en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» iMac gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 17 uur service € —