Is uw iPad Air 2 kapot?

iPhoneAPK.nl is de specialist in de iPad air 2 reparatie en biedt alle mogelijke iPad Air 2 reparaties aan tegen de scherpste prijzen van Nederland!

Uiteraard kunt u de iPad air 2 reparatie ook zelf doen maar dit kan helaas snel misgaan. Laat daarom uw iPad vakkundig en snel repareren bij iPhoneAPK.nl en krijgt op iedere reparatie 3 maanden garantie voor extra zekerheid.

Onze iPad air 2 reparatie voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

iPad Air 2 – Schermreparatie (glas)

Wanneer het glas van uw iPad Air 2 is beschadigd/gebroken is of wanneer uw iPad niet meer reageert bij aanraking dan kan het touchscreen (glas) worden vervangen. Bij deze reparatie wordt het touchscreen (glas) vervangen voor een origineel nieuw touchscreen (glas) en is uw iPad weer als nieuw.

Kenmerken

» Het scherm reageert niet meer op touch Klaar terwijl u wacht € 189,-
» Het glas is gebroken 24 uur service € 184,-

iPad Air 2 – Schermreparatie (LCD)

Is uw iPad Air 2 gevallen maar is er aan de buitenkant geen schade te zien maar geeft de iPad geen beeld meer of zitten er strepen in het beeld? Dan is waarschijnlijk het LCD scherm in de iPad defect. Het vervangen van het LCD scherm zorgt ervoor dat uw iPad weer perfect beeld geeft.

Kenmerken

» Strepen in het beeld Klaar terwijl u wacht € 209,-
» Het scherm geeft geen beeld meer 24 uur service € 204,-

iPad Air 2 – Achterkant reparatie

Is de achterkant van uw iPad Air 2 krom of beschadigd? Laat dan uw iPad Air 2 achterkant repareren bij iPhoneAPK.nl en uw iPad is weer als nieuw!

Kenmerken

» Beschadigde achterkant Klaar terwijl u wacht € 179,-
» Frame is krom 24 uur service € 174,-

iPad Air 2 – Accu reparatie

Laadt uw iPad Air 2 niet meer op of gaat uw iPad Air 2 erg snel leeg en valt deze geregeld uit vanaf bijvoorbeeld 20%? Dan is de ingebouwde accu aan vervanging toe. Met deze nieuwe iPad accu weet u zeker dat uw iPad weer voldoende laadcapaciteit heeft!

Kenmerken

» Accu is snel leeg
» iPad valt ineens uit Klaar terwijl u wacht € 109,-
» iPad gaat niet meer aan 24 uur service € 104,-

iPad Air 2 – Dockconnector reparatie

Laadt uw iPad Air 2 niet meer op of synchroniseert uw iPad Air 2 niet meer met uw computer? Dan moet de dockconnector van uw iPad Air 2 worden vervangen!

In veel gevallen is het ook mogelijk om de dockconnector te reinigen, als dat mogelijk is zijn de reparatiekosten slechts € 19,- en uiteraard zit ook hier 3 maanden garantie op!

Kenmerken

» Slechte verbinding tijdens het laden Klaar terwijl u wacht € 89,-
» iPad laadt niet op 24 uur service € 84,-

iPad Air 2 – Microfoon reparatie

Bent u niet meer of slecht hoorbaar bij uw gesprekspartner tijdens bijvoorbeeld FaceTime? Of werkt de dictafoon App van uw iPad Air 2 niet meer? Dan is de microfoon van uw iPad defect. U kunt deze snel en vakkundig laten vervangen bij iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Microfoon werkt niet Klaar terwijl u wacht € 89,-
» U bent slecht verstaanbaar 24 uur service € 84,-

iPad Air 2 – Aan-/uitschakelaar reparatie

Werkt de aan-/uitschakelaar van uw iPad Air 2 niet meer of alleen als u heel hard drukt? Dan is de aan-/uitschakelaar van uw iPad defect en deze kunt u vakkundig laten vervangen bij iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Aan-/uitschakelaar drukt niet meer in Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Aan-/uitschakelaar werkt niet meer 24 uur service € 84,-

iPad Air 2 – Volumeknoppen of mute-schakelaar reparatie

Werken de volumetoetsen of mute-schakelaar van uw iPad Air 2 niet meer? Laat deze dan vervangen zodat deze knoppen weer werken.

Ook wanneer de behuizing is ingedeukt en de volumeknop blijft hangen of niet meer ingedrukt kan worden kunt u bij ons terecht voor de reparatie van uw iPad Air.

Kenmerken

» Mute-schakelaar werkt niet Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Volumetoetsen reageren niet meer 24 uur service € 84,-

iPad Air 2 – Camera achterzijde reparatie

Werkt de camera aan de achterzijde van uw iPad Air 2 niet meer? Of heeft u zwarte vlekken/stippen in uw foto’s? Dan kan de cameramodule vervangen worden en zijn uw foto’s weer haarscherp!

Kenmerken

» Camera werkt niet meer
» Geen scherpe foto’s Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Zwarte vlekken/stippen op uw foto’s 24 uur service € 84,-

iPad Air 2 – Camera voorzijde reparatie

Werkt de camera aan de voorzijde van uw iPad Air 2 niet meer? Kunt u niet meer FaceTime bellen met beeld? Laat dan de camera aan de voorzijde repareren.

Kenmerken

» Camera voorkant werkt niet meer
» Geen beeld bij FaceTime Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Zwarte vlekken/stippen op uw foto’s 24 uur service € 84,-

iPad Air 2 – Luidspreker reparatie

Hoort u niets meer uit de luidspreker van uw iPad Air 2? Of heeft u een krakend geluid tijdens het afspelen van uw favoriete muziek? Dan kan de luidspreker van uw iPad Air 2 vervangen worden en kunt u weer optimaal genieten van uw favoriete muziek!

Kenmerken

» Krakend/slecht geluid Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Geen geluid meer 24 uur service € 84,-

iPad Air 2 – Koptelefoonaansluiting reparatie

Werkt uw koptelefoonaansluiting van uw iPad Air 2 niet meer? Of blijft de iPad aangeven dat er een koptelefoon aangesloten is terwijl deze er niet in zit? Dan is de koptelefoonaansluiting van uw iPad defect en moet deze vervangen worden.

Of is de koptelefoonplug afgebroken in de iPad Air 2? Laat deze dan verwijderen door iPhoneAPK.nl voor slechts € 29,-, vervanging is dan meestal niet nodig!

Kenmerken

» Koptelefoon werkt niet meer Klaar terwijl u wacht € 89,-
» iPad blijft aangeven dat er een koptelefoon
is aangesloten
24 uur service € 84,-

iPad Air 2 – Home button reparatie

Moet u meerdere keren drukken voordat de home button van uw iPad Air 2 reageert? Of kunt u de home button van uw iPad Air 2 helemaal niet meer indrukken? Laat dan de home button van uw iPad vervangen en deze klikt weer als vanouds!

Kenmerken

» Home button klikt niet Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Home button reageert slecht 24 uur service € 84,-

iPad Air 2 – Software herstel reparatie

Is uw iPad Air 2 vastgelopen en start deze met geen mogelijkheid meer op? Of blijft uw iPad iTunes errors geven tijdens het herstellen? Laat dan uw iPad kosteloos onderzoeken bij iPhoneAPK.nl. Mocht het probleem op te lossen zijn door een geforceerde software herstel te doen dan zijn de reparatiekosten € 19,-.

Let op: U kunt eenvoudig zelf de iPad resetten (opnieuw op laten starten) door de home button en aan-/uitschakelaar gelijktijd voor 15 seconden in te drukken.

Kenmerken

» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht € 19,-
» iPad start niet meer op 24 uur service € 14,-

iPad Air 2 – Waterschade reparatie

Heeft u uw iPad Air 2 laten vallen in het water, of is er per ongeluk een glas drinken overheen gegaan? Laat uw iPad Air 2 dan repareren door iPhoneAPK.nl, de iPad wordt gereinigd met een speciale vloeistof (ultrasoon) en gaat daarna door een alcoholbad waarna deze wordt gedroogd in een speciale droogunit (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de iPad in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Is het toestel niet te repareren dan betaalt u niets, no cure no pay*.

* Klik hier voor meer informatie en onze voorwaarden.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» iPad gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Waterschade/vochtschade 24 uur service € 29,-

iPad Air 2 – Moederbord reparatie

Is het moederbord van uw iPad Air 2 beschadigd door een slecht uitgevoerde reparatie of als gevolg van waterschade? Laat dan uw iPad kosteloos onderzoeken door iPhoneAPK.nl. Door onze jarenlange expertise en soldeer kennis kunnen diverse componenten opnieuw geplaatst worden waardoor uw iPad (mogelijk) weer werkend te krijgen is. De reparatieprijs varieert per chip en ligt tussen de € 69,- en € 149,-. Ook hier geldt “no cure no pay”!

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht € —
» Waterschade 24 uur service € —

iPad Air 2 – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw iPad Air 2 en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» iPad gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 24 uur service € —