Is uw iPad mini 3 kapot?

iPhoneAPK.nl is de specialist in de iPad mini 3 reparatie en biedt alle mogelijke iPad mini 3 reparaties aan tegen de scherpste prijzen van Nederland!

Uiteraard kunt u de iPad mini 3 reparatie ook zelf doen maar dit kan helaas snel misgaan. Laat daarom uw iPad mini 3 vakkundig en snel repareren bij iPhoneAPK.nl en krijgt op iedere reparatie 3 maanden garantie voor extra zekerheid.

Onze iPad mini 3 reparatie voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

iPad mini 3 – Schermreparatie (glas)

Wanneer het glas van uw iPad mini 3 is beschadigd/gebroken is of wanneer uw iPad mini 3 niet meer reageert bij aanraking dan kan het touchscreen (glas) worden vervangen. Bij deze reparatie wordt het touchscreen (glas) vervangen voor een origineel nieuw touchscreen (glas) en is uw iPad weer als nieuw.

Kenmerken

» Het scherm reageert niet meer op touch Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Het glas is gebroken 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Schermreparatie (LCD)

Is uw iPad mini 3 gevallen maar is er aan de buitenkant geen schade te zien maar geeft de iPad mini 3 geen beeld meer of zitten er strepen in het beeld? Dan is waarschijnlijk het LCD scherm in de iPad mini 3 defect. Het vervangen van het LCD scherm zorgt ervoor dat uw iPad mini 3 weer perfect beeld geeft.

Kenmerken

» Strepen in het beeld Klaar terwijl u wacht € 129,-
» Het scherm geeft geen beeld meer 24 uur service € 124,-

iPad mini 3 – Achterkant reparatie

Is de achterkant van uw iPad mini 3 krom of beschadigd? Laat dan uw iPad mini achterkant repareren bij iPhoneAPK.nl en uw iPad mini 3 is weer als nieuw!

Kenmerken

» Beschadigde achterkant Klaar terwijl u wacht € 139,-
» Frame is krom 24 uur service € 134,-

iPad mini 3 – Accu reparatie

Laadt uw iPad mini 3 niet meer op of gaat uw iPad mini 3 erg snel leeg en valt deze geregeld uit vanaf bijvoorbeeld 20%? Dan is de ingebouwde accu aan vervanging toe. Met deze nieuwe iPad mini 3 accu weet u zeker dat uw iPad mini 3 weer voldoende laadcapaciteit heeft!

Kenmerken

» Accu is snel leeg
» iPad valt ineens uit Klaar terwijl u wacht € 89,-
» iPad gaat niet meer aan 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Dockconnector reparatie

Laadt uw iPad mini 3 niet meer op of synchroniseert uw iPad mini 3 niet meer met uw computer? Dan moet de dockconnector van uw iPad mini 3 worden vervangen!

In veel gevallen is het ook mogelijk om de dockconnector te reinigen, als dat mogelijk is zijn de reparatiekosten slechts € 19,- en uiteraard zit ook hier 3 maanden garantie op!

Kenmerken

» Slechte verbinding tijdens het laden Klaar terwijl u wacht € 89,-
» iPad laadt niet op 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Microfoon reparatie

Bent u niet meer of slecht hoorbaar bij uw gesprekspartner tijdens bijvoorbeeld FaceTime? Of werkt de dictafoon App van uw iPad mini 3 niet meer? Dan is de microfoon van uw iPad defect. U kunt deze snel en vakkundig laten vervangen bij iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Microfoon werkt niet Klaar terwijl u wacht € 89,-
» U bent slecht verstaanbaar 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Aan-/uitschakelaar reparatie

Werkt de aan-/uitschakelaar van uw iPad mini 3 niet meer of alleen als u heel hard drukt? Dan is de aan-/uitschakelaar van uw iPad defect en deze kunt u vakkundig laten vervangen bij iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Aan-/uitschakelaar drukt niet meer in Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Aan-/uitschakelaar werkt niet meer 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Volumeknoppen of mute-schakelaar reparatie

Werken de volumetoetsen of mute-schakelaar van uw iPad mini 3 niet meer? Laat deze dan vervangen zodat deze knoppen weer werken.

Ook wanneer de behuizing is ingedeukt en de volumeknop blijft hangen of niet meer ingedrukt kan worden kunt u bij ons terecht voor de reparatie van uw iPad mini 3.

Kenmerken

» Mute-schakelaar werkt niet Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Volumetoetsen reageren niet meer 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Camera achterzijde reparatie

Werkt de camera aan de achterzijde van uw iPad mini 3 niet meer? Of heeft u zwarte vlekken/stippen in uw foto’s? Dan kan de cameramodule vervangen worden en zijn uw foto’s weer haarscherp!

Kenmerken

» Camera werkt niet meer
» Geen scherpe foto’s Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Zwarte vlekken/stippen op uw foto’s 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Camera voorzijde reparatie

Werkt de camera aan de voorzijde van uw iPad mini 3 niet meer? Kunt u niet meer FaceTime bellen met beeld? Laat dan de camera aan de voorzijde repareren.

Kenmerken

» Camera voorkant werkt niet meer
» Geen beeld bij FaceTime Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Zwarte vlekken/stippen op uw foto’s 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Luidspreker reparatie

Hoort u niets meer uit de luidspreker van uw iPad mini 3? Of heeft u een krakend geluid tijdens het afspelen van uw favoriete muziek? Dan kan de luidspreker van uw iPad mini 3 vervangen worden en kunt u weer optimaal genieten van uw favoriete muziek!

Kenmerken

» Krakend/slecht geluid Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Geen geluid meer 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Koptelefoonaansluiting reparatie

Werkt uw koptelefoonaansluiting van uw iPad mini 3 niet meer? Of blijft de iPad aangeven dat er een koptelefoon aangesloten is terwijl deze er niet in zit? Dan is de koptelefoonaansluiting van uw iPad defect en moet deze vervangen worden.

Of is de koptelefoonplug afgebroken in de iPad mini 3? Laat deze dan verwijderen door iPhoneAPK.nl voor slechts € 29,-, vervanging is dan meestal niet nodig!

Kenmerken

» Koptelefoon werkt niet meer Klaar terwijl u wacht € 89,-
» iPad blijft aangeven dat er een koptelefoon
is aangesloten
24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Home button reparatie

Moet u meerdere keren drukken voordat de home button van uw iPad mini 3 reageert? Of kunt u de home button van uw iPad mini 3 helemaal niet meer indrukken? Laat dan de home button van uw iPad vervangen en deze klikt weer als vanouds!

Kenmerken

» Home button klikt niet Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Home button reageert slecht 24 uur service € 84,-

iPad mini 3 – Software herstel reparatie

Is uw iPad mini 3 vastgelopen en start deze met geen mogelijkheid meer op? Of blijft uw iPad iTunes errors geven tijdens het herstellen? Laat dan uw iPad kosteloos onderzoeken bij iPhoneAPK.nl. Mocht het probleem op te lossen zijn door een geforceerde software herstel te doen dan zijn de reparatiekosten € 19,-.

Let op: U kunt eenvoudig zelf de iPad resetten (opnieuw op laten starten) door de home button en aan-/uitschakelaar gelijktijd voor 15 seconden in te drukken.

Kenmerken

» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht € 19,-
» iPad start niet meer op 24 uur service € 14,-

iPad mini 3 – Waterschade reparatie

Heeft u uw iPad mini 3 laten vallen in het water, of is er per ongeluk een glas drinken overheen gegaan? Laat uw iPad mini 3 dan repareren door iPhoneAPK.nl, de iPad wordt gereinigd met een speciale vloeistof (ultrasoon) en gaat daarna door een alcoholbad waarna deze wordt gedroogd in een speciale droogunit (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de iPad in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Is het toestel niet te repareren dan betaalt u niets, no cure no pay*.

* Klik hier voor meer informatie en onze voorwaarden.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» iPad gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Waterschade/vochtschade 24 uur service € 29,-

iPad mini 3 – Moederbord reparatie

Is het moederbord van uw iPad mini 3 beschadigd door een slecht uitgevoerde reparatie of als gevolg van waterschade? Laat dan uw iPad kosteloos onderzoeken door iPhoneAPK.nl. Door onze jarenlange expertise en soldeer kennis kunnen diverse componenten opnieuw geplaatst worden waardoor uw iPad (mogelijk) weer werkend te krijgen is. De reparatieprijs varieert per chip en ligt tussen de € 69,- en € 149,-. Ook hier geldt “no cure no pay”!

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht € —
» Waterschade 24 uur service € —

iPad mini 3 – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw iPad mini 3 en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» iPad gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 24 uur service € —