iPad reparatie korting

iPad reparatie mogelijkheden

  • Klaar terwijl u wacht
  • 24 uur service (€ 5,- korting)
  • Verzendservice (+ € 7,95)

Onze voordelen en zekerheden!

  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie op alle reparaties
  • Altijd de goedkoopste

U kent uw schade?

Verzend uw toestel
Maak een afspraak

Kies uw model

Ga naar iPhoneAPK.nl voor iPad reparatie Breda/Tilburg

Is uw Apple iPad kapot en toe aan een reparatie? Is bijvoorbeeld het scherm van uw iPad (Pro) gebroken en behoeft deze een reparatie? Of is de accu versleten of werkt de koptelefoonaansluiting van uw apparaat niet goed? Met al deze Apple iPad reparaties en meer helpt iPhoneAPK.nl in Rijen, nabij Tilburg, u graag verder. Het is onoverkomelijk dat wij in onze zaak nabij Tilburg regelmatig iPad reparaties uitvoeren; de iPad groeit namelijk voortdurend in populariteit.

Een vakkundige Apple iPad reparatie in een mum van tijd

Het is begrijpelijk dat u uw iPad-scherm of volledige Apple iPad (Pro) wilt laten maken door middel van een reparatie wanneer deze kapot is. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat dit goed en snel gebeurt. IPhoneAPK.nl zorgt ervoor dat u uw Apple producten weer in een mum van tijd kunt gebruiken. Wij voeren in onze zaak nabij Tilburg namelijk een iPad reparatie uit terwijl u wacht! Voor de reparatie van het scherm of uw volledige iPad (Pro) gebruiken wij professioneel gereedschap. Er is dan ook naderhand niets aan uw Apple iPad te zien van de reparatie. Onze ervaren reparateurs hebben alle kennis in huis om uw apparaat snel en vakkundig te repareren. Naast dat onze ervaren reparateurs over de benodigde kennis en behendigheid beschikken, werken wij altijd met 100% originele onderdelen. Tenzij anders is aangegeven of gekozen wordt voor aftermarket onderdelen (imitatie-onderdelen). IPhoneAPK.nl adviseert overigens altijd om voor originele onderdelen te kiezen.

Ervaar onze goede service zelf

Aangezien wij tijdens een Apple iPad reparatie werken met 100% originele onderdelen, bent u verzekerd van kwaliteit. Bij iPhoneAPK.nl, nabij Tilburg, krijgt u daarom maar liefst drie maanden garantie op een volledige iPad reparatie of een reparatie van alleen het scherm. Heeft u vragen over de onderdelen die wij gebruiken of de verschillende diensten die wij aanbieden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Vraag om vakkundig advies

Wij begrijpen dat uw Apple producten zoals uw iPhone, iPad en MacBook erg belangrijk voor u zijn. Daarom zorgen wij voor een zeer snelle reparatie van uw volledige iPad (Pro) of alleen van het scherm. Wij zijn op de meeste werkdagen geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gedurende de openingstijden altijd bij ons terecht! Onze zaak is goed bereikbaar vanuit regio Tilburg voor een iPad reparatie, door onze gunstige ligging in Rijen en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wilt u buiten de openingstijden langskomen? Maak dan vooraf een afspraak via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83. Of lees meer over het versturen van uw toestel!