Reparatie mogelijkheden

  • Klaar terwijl u wacht
  • 24 uur service (€ 5,- korting)
  • Verzendservice (+ € 7,95)

Onze voordelen en zekerheden!

  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie op alle reparaties
  • Altijd de goedkoopste

U kent uw schade?

Verzend uw toestel
Maak een afspraak

Kies uw model

Ga naar iPhoneAPK.nl voor een iPhone reparatie Breda/Tilburg

Natuurlijk bent u voorzichtig met uw iPhone, maar soms is een reparatie toch echt nodig! Het kan zomaar gebeuren dat u uw iPhone per ongeluk laat vallen of uit je zak glijdt terwijl u lekker op de bank ligt. Het resultaat: een iPhone vol met barsten. Of misschien is de accu versleten of laadt uw iPhone niet meer op? Werkt de koptelefoonaansluiting van uw iPhone niet goed? Dit is heel vervelend en u wilt uw iPhone dan zo snel mogelijk laten repareren. Breng uw iPhone dan naar iPhoneAPK.nl voor een iPhone reparatie in de buurt van Breda en Tilburg, bijvoorbeeld om de batterij of het scherm te laten vervangen. Hier bent u aan het juiste adres!

iPhone reparatie: van het scherm tot de batterij vervangen

Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer uw iPhone stuk is en u deze nauwelijks tot niet kunt gebruiken. Daarom zorgen wij ervoor dat u snel weer op weg geholpen wordt. U kunt daarom tijdens openingstijden langskomen in onze winkel in Rijen – gelegen tussen Tilburg en Breda – om uw iPhone scherm of batterij te laten vervangen en u wordt direct geholpen. Uw iPhone wordt gerepareerd terwijl u wacht! Voor de reparatie van uw defecte iPhone gebruiken wij professioneel gereedschap en is er van de reparatie naderhand niets te zien. Onze ervaren reparateurs hebben alle kennis in huis om uw iPhone snel en vakkundig te repareren. Naast dat uw iPhone perfect gerepareerd wordt, werken de vakkundige en ervaren reparateurs ook met 100% originele onderdelen, tenzij anders is aangegeven of u de keuze maakt voor after-market (imitatie) onderdelen. iPhoneAPK.nl adviseert overigens altijd originele onderdelen.

Vakkundige iPhone reparatie in de buurt van Breda en Tilburg

Wij begrijpen dat een iPhone erg belangrijk voor u kan zijn en daarom zorgen wij voor een zeer snelle iPhone reparatie – zoals het vervangen van een batterij of scherm – in de buurt van Breda en Tilburg. Door de snelle en flexibele reparatietijden bent u er altijd van verzekerd dat het vervangen van het scherm of de batterij van uw iPhone snel gebeurt. Wij zijn op werkdagen geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt altijd terecht! iPhoneAPK.nl is goed bereikbaar vanuit zowel Tilburg als Breda voor de reparatie van uw iPhone. Daarnaast heeft u ook nog eens gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Stel ons al uw vragen

Aangezien wij werken met 100% originele onderdelen, bent u verzekerd van kwaliteit. Daarom kan iPhoneAPK.nl met trots zeggen dat wij op alle reparaties maar liefst 3 maanden garantie geven wanneer u het scherm of de batterij van uw iPhone laat vervangen. Heeft u vragen over de onderdelen die wij gebruiken of de verschillende diensten die wij aanbieden? Of wilt u meer weten over onze verzendservice? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij staan u graag te woord. Naast iPhones kunnen wij ook Huawei, Sony en Samsung telefoons repareren. Wilt u buiten onze openingstijden langskomen? Maak dan vooraf een afspraak via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83.