Reparatie mogelijkheden

  • Klaar terwijl u wacht
  • 24 uur service (€ 5,- korting)
  • Verzendservice (+ € 7,95)

Onze voordelen en zekerheden!

  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie op alle reparaties
  • Altijd de goedkoopste

U kent uw schade?

Verzend uw toestel
Maak een afspraak

Kies uw model

Ga naar iPhoneAPK.nl voor een iPhone reparatie Breda/Tilburg

Natuurlijk bent u voorzichtig met uw iPhone maar het kan zomaar gebeuren dat u deze per ongeluk laat vallen of uit je zak glijdt terwijl u lekker op de bank ligt. Het resultaat: een iPhone vol met barsten. Of misschien is de accu versleten of laadt uw iPhone niet meer op? Werkt de koptelefoonaansluiting van uw iPhone niet goed? Dit is heel vervelend en u wilt uw iPhone dan zo snel mogelijk laten repareren. Breng uw iPhone dan naar iPhoneAPK.nl voor een iPhone reparatie Breda/Tilburg. Hier bent u aan het juiste adres!

Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer uw iPhone stuk is en u deze nauwelijks tot niet kunt gebruiken. Daarom zorgen wij ervoor dat u snel weer op weg geholpen wordt. U kunt daarom tijdens openingstijden langskomen in onze winkel in Rijen en u wordt direct geholpen, uw iPhone is klaar terwijl u wacht! 

Vakkundige iPhone reparatie Breda/Tilburg

Voor de reparatie van uw defecte iPhone gebruiken wij professioneel gereedschap en is er van de reparatie naderhand niets te zien. Onze ervaren reparateurs hebben alle kennis in huis om uw iPhone snel en vakkundig te repareren. Naast dat uw iPhone perfect gerepareerd wordt, werken de vakkundige en ervaren reparateurs ook met 100% originele onderdelen tenzij anders is aangegeven of u de keuze maakt voor after market (imitatie) onderdelen. iPhoneAPK.nl adviseerd overigens altijd originele onderdelen.

Service iPhone reparatie Breda/Tilburg
Wij begrijpen dat een iPhone erg belangrijk voor u kan zijn en daarom zorgen wij voor zeer snelle iPhone reparaties. Door de snelle en flexibele reparatietijden bent u altijd verzekerd van een snelle reparatie. Wij zijn op werkdagen geopend van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt altijd terecht!

iPhoneAPK.nl is goed bereikbaar vanuit Tilburg of Breda en omgeving en met gratis parkeer gelegenheid voor de deur!

Garantie iPhone reparatie Breda/Tilburg
Aangezien wij werken met 100% originele onderdelen, bent u verzekerd van kwaliteit. Daarom kan iPhone APK met trots zeggen dat wij op alle reparaties maar liefst 3 maanden garantie geven. Heeft u vragen over de onderdelen die wij gebruiken of verschillende kwaliteiten die wij aanbieden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Of u dus zoekt naar iPhone reparatie Breda of iPhone reparatie Breda, door onze gunstige ligging zijn wij uw adres voor deze en alle andere telefoon reparaties!

Buiten onze openingstijden
Wilt u buiten onze openingstijden langskomen? Maak dan vooraf een afspraak via info@iPhoneAPK.nl of 0161 75 04 83