Reparatie mogelijkheden

  • Klaar terwijl u wacht
  • 24 uur service (€ 5,- korting)
  • Verzendservice (+ € 7,95)

Onze voordelen en zekerheden!

  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie op alle reparaties
  • Altijd de goedkoopste

U kent uw schade?

Verzend uw toestel
Maak een afspraak

Kies uw model

Ga naar iPhoneAPK.nl voor een iPhone reparatie Breda/Tilburg

Natuurlijk bent u voorzichtig met uw iPhone, maar soms is een reparatie toch nodig. Het kan zomaar gebeuren dat u uw iPhone laat vallen of deze onverhoopt uit uw zak glijdt. Het resultaat: een iPhone vol met barsten. Daarnaast kan de accu verslijten of laadt uw telefoon ineens niet meer op. Deze zaken zijn heel vervelend en u wilt uw iPhone dan zo snel mogelijk laten repareren. Breng in dat geval uw iPhone naar iPhoneAPK.nl in Rijen, nabij Breda en Tilburg, voor een reparatie.

Een volledige en zorgvuldige iPhone reparatie

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer uw iPhone kapot is en u deze niet tot nauwelijks kunt gebruiken. Daarom zorgen wij ervoor dat deze snel weer naar behoren werkt. U kunt hiervoor langskomen in onze zaak – gelegen tussen Breda en Tilburg – om uw iPhone te laten voorzien van een reparatie. Wij helpen u direct en de reparatie van uw iPhone vindt plaats terwijl u wacht. Voor de reparatie van uw defecte iPhone gebruiken wij professioneel gereedschap, waardoor u naderhand niets van de reparatie ziet. Onze ervaren reparateurs beschikken over de kennis om uw iPhone snel en vakkundig te repareren. Naast dat de reparatie van uw iPhone zorgvuldig uitgevoerd wordt, gebeurt dit ook met 100% originele onderdelen. Tenzij anders is aangegeven of u de keuze maakt voor aftermarket (imitatie) onderdelen. Wij adviseren overigens altijd het gebruik van originele onderdelen.

Vakkundige iPhone reparatie in de buurt van Breda en Tilburg

Wij begrijpen dat een iPhone erg belangrijk voor u is en daarom zorgen wij voor een zeer snelle reparatie in onze zaak in de buurt van Breda en Tilburg. Door de snelle en flexibele reparatietijden bent u er altijd zeker van dat uw iPhone, bijvoorbeeld door de batterij te vervangen, snel weer naar behoren werkt. Wij zijn op de meeste werkdagen geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. IPhoneAPK.nl is goed bereikbaar vanuit zowel Tilburg als Breda voor de reparatie van uw iPhone. Daarnaast profiteert u ook nog eens van gratis parkeergelegenheid vóór de deur.

Stel ons al uw vragen

Aangezien wij werken met 100% originele onderdelen, bent u verzekerd van kwaliteit. Daarom geven wij op alle reparaties maar liefst drie maanden garantie. Heeft u vragen over de onderdelen die wij gebruiken of de diensten die wij aanbieden? Of wilt u meer weten over onze verzendservice? Neem dan contact met ons op. Naast een iPhone, kunnen wij ook uw Samsung of telefoon van een ander merk van een reparatie voorzien in onze zaak in Rijen, nabij Breda en Tilburg. Wilt u buiten onze openingstijden langskomen? Maak dan een afspraak via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83.