Is uw iPod classic kapot?

Voor de iPod classic reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de iPod classic reparatie, tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de iPod voor u kan zijn staat een vakkundige snelle reparatie voorop!

Onze iPod classic reparatie voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

iPod classic – Schermreparatie (glas)

Wanneer het glas van uw iPod classic is beschadigd of gebroken dan kan het glas van uw iPod classic vervangen worden. Na het vervangen van het scherm werkt de iPod weer als voorheen.

Mocht het onderliggende LCD scherm defect zijn (strepen in het beeld) dan is de reparatieprijs voor het vervangen van het LCD scherm € 59,-.

Kenmerken

» Krassen op het glas Klaar terwijl u wacht € 49,-
» Het glas is gebroken 24 uur service € 44,-

iPod classic – Achterkant reparatie

Is de achterkant van uw iPod classic gescheurd, krom of beschadigd? Laat deze dan vakkundig repareren door iPhoneAPK.nl en uw toestel ziet er weer als nieuw uit! Bij deze reparatie wordt de complete behuizing vervangen, zijkanten en achterkant.

Kenmerken

» Beschadigde achterkant Klaar terwijl u wacht € 49,-
» Frame is krom 24 uur service € 44,-

iPod classic – Accu reparatie

Laadt uw iPod classic niet meer goed op of gaat uw iPod classic erg snel leeg en valt deze geregeld uit vanaf bijvoorbeeld 20%? Dan is de ingebouwde accu aan vervanging toe. Met deze nieuwe iPod classic accu weet u zeker dat uw iPod weer voldoende laadcapaciteit heeft!

Kenmerken

» Accu is snel leeg
» iPod valt ineens uit Klaar terwijl u wacht € 49,-
» iPod gaat niet meer aan 24 uur service € 44,-

iPod classic – Harde schijf reparatie

Is uw iPod classic erg langzaam en loopt deze vaak vast? Of geeft de iPod aan dat de hard disk defect is? Laat dan voor € 39,- de hard disk in uw iPod classic vervangen. Let op dit is exclusief de hard disk zelf, voor een actuele prijs kunt u ons mailen op info@iPhoneAPK.nl of bellen op 0161 75 04 83.

Kenmerken

» Harde schijf defect Klaar terwijl u wacht € 39,-
» iPod start niet meer op 24 uur service € 34,-

iPod classic – Hold switch reparatie

Werkt de hold switch van uw iPod classic niet meer? Dan is de hold switch van uw iPod defect en deze kunt u vakkundig laten vervangen bij iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Hold switch zit vast Klaar terwijl u wacht € 69,-
» Hold switch reageert niet meer 24 uur service € 64,-

iPod classic – Koptelefoonaansluiting reparatie

Werkt uw koptelefoonaansluiting van uw iPod classic niet meer? Of blijft de iPod aangeven dat er een koptelefoon aangesloten is terwijl deze er niet in zit? Dan is de koptelefoonaansluiting van uw iPod classic defect en moet deze vervangen worden.

Mocht de koptelefoonaansluiting zijn afgebroken en vast zitten in de iPod dan kan deze voor € 29,- worden verwijderd, vaak is vervanging van de koptelefoonaansluiting dan niet nodig.

Kenmerken

 » Koptelefoonplug afgebroken
» Koptelefoon werkt niet meer Klaar terwijl u wacht € 69,-
» iPod blijft aangeven dat er
een koptelefoon is aangesloten
24 uur service € 64,-

iPod classic – Software herstel reparatie

Is uw iPod classic vastgelopen en start deze met geen mogelijkheid meer op? Of blijft uw iPod iTunes errors geven tijdens het herstellen? Laat dan uw iPod classic kosteloos onderzoeken bij iPhoneAPK.nl. Mocht het probleem op te lossen zijn door een geforceerde software herstel te doen dan zijn de reparatiekosten € 19,-.

Let op: U kunt eenvoudig zelf het toestel resetten (opnieuw op laten starten) door de home button en aan-/uitschakelaar gelijktijd voor 15 seconden in te drukken.

Kenmerken

» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht € 19,-
» iPod start niet meer op 24 uur service € 14,-

iPod classic – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw iPod en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK.nl via info@iPhoneAPK.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» Toestel gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 24 uur service € —