Is uw iPod nano 6G kapot?

Voor de iPod nano 6G reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de iPod nano 6G reparatie, tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de iPod voor u kan zijn staat een vakkundige snelle reparatie voorop!

Onze iPod nano 6G reparatie voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

iPod nano 6G – Schermreparatie

Is het glas van uw iPod nano 6e generatie gebroken? Of geeft uw iPod nano 6G geen beeld meer? Laat dan de complete beeldunit vervangen en uw iPod nano 6G is weer als nieuw! Bij deze reparatie wordt dus altijd het LCD-scherm en glas/touchscreen vervangen (één geheel).

Kenmerken

» Het glas is gebroken
» Het scherm reageert niet meer op touch Klaar terwijl u wacht € 59,-
» Geen beeld meer of strepen in het beeld 24 uur service € 54,-

iPod nano 6G – Aan-/uitschakelaar reparatie

Werkt de aan-/uitschakelaar van uw iPod nano 6G niet meer of alleen als u heel hard drukt? Dan is de aan-/uitschakelaar van uw iPod defect en deze kunt u vakkundig laten vervangen bij iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Aan-/uitschakelaar drukt niet meer in Klaar terwijl u wacht € 39,-
» Aan-/uitschakelaar werkt niet meer 24 uur service € 34,-

iPod nano 6G – Volumeknoppen reparatie

Reageren de volumetoetsen van uw iPod nano 6G niet meer of zitten de volumeknopjes van uw iPod vast? Laat dan de volumeknoppen van uw iPod nano repareren en bedien de volume van uw iPod weer zoals het voorheen ging.

Kenmerken

» Volumetoetsen zitten vast Klaar terwijl u wacht € 39,-
» Volumetoetsen reageren niet meer 24 uur service € 34,-

iPod nano 6G – Koptelefoonaansluiting reparatie

Werkt uw koptelefoonaansluiting van uw iPod nano 6G niet meer? Of blijft de iPod aangeven dat er een koptelefoon aangesloten is terwijl deze er niet in zit? Dan is de koptelefoonaansluiting van uw iPod nano 6G defect en moet deze vervangen worden.

Mocht de koptelefoonplug afgebroken zijn dan kan deze voor € 29,- worden verwijderd, in de meeste gevallen is vervanging dan niet meer nodig.

Kenmerken

» Koptelefoon werkt niet meer Klaar terwijl u wacht € 39,-
» iPod blijft aangeven dat er
een koptelefoon is aangesloten
24 uur service € 34,-

iPod nano 6G – Software herstel reparatie

Is uw iPod nano 6G vastgelopen en start deze met geen mogelijkheid meer op? Of blijft uw iPod iTunes errors geven tijdens het herstellen? Laat dan uw iPod nano 6G kosteloos onderzoeken bij iPhoneAPK.nl. Mocht het probleem op te lossen zijn door een geforceerde software herstel te doen dan zijn de reparatiekosten € 19,-.

Kenmerken

» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht € 19,-
» iPod start niet meer op 24 uur service € 14,-

iPod nano 6G – Waterschade reparatie

Heeft u uw iPod nano 6G laten vallen in het water, of is deze per ongeluk de wasmachine in gegaan? Laat uw iPod nano 6G dan repareren door iPhoneAPK.nl, de iPod wordt gereinigd met een speciale vloeistof (ultrasoon) en gaat daarna door een alcoholbad waarna deze wordt gedroogd in een speciale droogunit (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de iPod in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Is het toestel niet te repareren dan betaalt u niets, no cure no pay*.

* Klik hier voor meer informatie en onze voorwaarden.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Waterschade 24 uur service € 29,-

iPod nano 6G – Moederbord reparatie

Is het moederbord van uw iPod nano 6G beschadigd door een slecht uitgevoerde reparatie of als gevolg van waterschade? Laat dan uw iPod nano 6G kosteloos onderzoeken door iPhoneAPK.nl. Door onze jarenlange expertise en soldeer kennis kunnen diverse componenten opnieuw geplaatst worden waardoor uw iPod (mogelijk) weer werkend te krijgen is. De reparatieprijs varieert per chip en ligt tussen de € 69,- en € 149,-.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht € —
» Waterschade 24 uur service € —

iPod nano 6G – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw iPod en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK.nl via info@iPhoneAPK.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» Toestel gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 24 uur service € —