Is uw iPod touch 1G kapot?

Voor de iPod touch 1G reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de iPod touch 1G reparatie, tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de iPod voor u kan zijn staat een vakkundige snelle reparatie voorop!

Onze iPod touch 1G reparatie voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

iPod touch 1G – Schermreparatie glas/touchscreen

Wanneer het glas van uw iPod touch 1G is beschadigd of wanneer uw iPod niet meer reageert bij aanraking dan is het noodzakelijk om het scherm te laten vervangen. Bij deze reparatie wordt zowel het touchscreen (glas) vervangen.

Kenmerken

» Het scherm reageert niet meer op touch Klaar terwijl u wacht € 39,-
» Het glas is gebroken 24 uur service € 34,-

iPod touch 1G – Schermreparatie LCD

Wanneer het uw iPod touch 1G geen beeld meer geeft of er strepen in het beeld staan dan is het LCD scherm kapot. Door het LCD scherm van uw iPod touch 1G te laten vervangen werkt uw iPod weer als voorheen.

Kenmerken

» Strepen of vlekken in het beeld Klaar terwijl u wacht € 49,-
» De iPod geeft geen beeld meer 24 uur service € 44,-

iPod touch 1G – Accu reparatie

Laadt uw iPod touch 1G niet meer goed op of gaat uw iPod touch 1G erg snel leeg en valt deze geregeld uit vanaf bijvoorbeeld 20%? Dan is de ingebouwde accu aan vervanging toe. Met deze nieuwe iPod touch 1G accu weet u zeker dat uw iPod weer voldoende laadcapaciteit heeft!

Kenmerken

» Accu is snel leeg
» iPod valt ineens uit Klaar terwijl u wacht € 39,-
» iPod gaat niet meer aan 24 uur service € 39,-

iPod touch 1G – Home button reparatie

Werkt de home button van uw iPod touch 1G niet goed meer of zelfs helemaal niet meer? Laat dan de home button van uw iPod touch 1G vervangen en deze klikt weer als vanouds!

Kenmerken

» Home button klikt niet Klaar terwijl u wacht € 39,-
» Home button reageert slecht 24 uur service € 34,-

iPod touch 1G – Software herstel reparatie

Is uw iPod touch 1G vastgelopen en start deze met geen mogelijkheid meer op? Of blijft uw iPod iTunes errors geven tijdens het herstellen? Laat dan uw iPod touch 1G kosteloos onderzoeken bij iPhoneAPK.nl. Mocht het probleem op te lossen zijn door een geforceerde software herstel te doen dan zijn de reparatiekosten € 19,-.

Let op: U kunt eenvoudig zelf het toestel resetten (opnieuw op laten starten) door de home button en aan-/uitschakelaar gelijktijd voor 15 seconden in te drukken.

Kenmerken

» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht € 19,-
» iPod start niet meer op 24 uur service € 14,-

iPod touch 1G – Waterschade reparatie

Heeft u uw iPod touch 1G laten vallen in het water, of is deze per ongeluk de wasmachine in gegaan? Laat uw iPod touch 1G dan repareren door iPhoneAPK.nl, de iPod wordt gereinigd met een speciale vloeistof (ultrasoon) en gaat daarna door een alcoholbad waarna deze wordt gedroogd in een speciale droogunit (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de iPod in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Is het toestel niet te repareren dan betaalt u niets, no cure no pay*.

* Klik hier voor meer informatie en onze voorwaarden.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Waterschade 24 uur service € 29,-

iPod touch 1G – Moederbord reparatie

Is het moederbord van uw iPod touch 1G beschadigd door een slecht uitgevoerde reparatie of als gevolg van waterschade? Laat dan uw iPod touch 1G kosteloos onderzoeken door iPhoneAPK.nl. Door onze jarenlange expertise en soldeer kennis kunnen diverse componenten opnieuw geplaatst worden waardoor uw iPod (mogelijk) weer werkend te krijgen is. De reparatieprijs varieert per chip en ligt tussen de € 69,- en € 149,-.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» iTunes restore errors Klaar terwijl u wacht € —
» Waterschade 24 uur service € —

iPod touch 1G – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw iPod en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK.nl via info@iPhoneAPK.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» Toestel gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 24 uur service € —