Alle modellen laptop reparaties

Hieronder vindt u een compleet overzicht van de meest voorkomende laptop reparaties die iPhoneAPK.nl voor u kan uitvoeren. Mocht er een reparatie niet tussen staan dan kunt u natuurlijk altijd met ons opnemen.

Voor de laptop reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de laptop reparatie tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Wij werken enkel met originele onderdelen zodat u verzekerd bent van kwaliteit! Omdat wij zo zeker zijn van onze laptop reparaties geven wij op alle reparaties 3 maanden garantie.

Onze mogelijkheden

  • 24 uur service (€ 5,- korting)
  • GRATIS klaar terwijl u wacht
  • Verzendservice (+ € 7,95)

Overtuigd?

Verzend uw toestel
Maak een afspraak

U kunt bij ons terecht met de volgende merken:

Bekijk hier alle mogelijke laptop reparaties

Laptop & notebook – Schermreparatie (LCD)

Is het scherm van uw laptop of notebook defect en ziet u niets meer op het beeld of zitten er strepen en vlekken in het beeld? Dan is het LCD scherm van uw laptop defect. U kunt deze klaar terwijl u wacht in 30 minuten bij iPhoneAPK.nl laten vervagen. Informeer wel eerst vooraf of het LCD scherm voor uw laptop ook bij ons op voorraad is. 

De reparatieprijs is afhankelijk van het model maar begint slechts bij € 89,-.
Vraag hier uw gratis prijsopgave aan >>

Kenmerken

» Flikkerend laptopscherm
» LCD scherm geeft geen beeld meer
» Vlekken en strepen in het LCD scherm Vanaf € 89,-

Laptop & notebook – Accu reparatie

Is de accu van uw laptop erg snel leeg en valt deze geregeld uit? Dan is de interne accu van uw laptop versleten. U kunt de batterij van uw laptop snel en vakkundig laten vervangen bij iPhoneAPK.nl, informeer vooraf naar de prijs en voorraad!

De reparatieprijs is afhankelijk van het model maar begint slechts bij € 59,-.
Vraag hier uw gratis prijsopgave aan >>

Kenmerken

» Accu is erg snel leeg
» Laptop valt snel uit Vanaf € 59,-

Laptop & notebook – Harde schijf reparatie

Is uw laptop of notebook erg traag of kan de laptop de opstartschijf niet meer vinden? Dan is waarschijnlijk de interne hard disk defect, u kunt de harde schijf voor slechts € 29,- laten vervangen. In veel gevallen kunnen wij ook de data van de defecte harde schijf halen en overzetten naar de nieuwe harde schijf.

U kunt eventueel ook upgrade naar een snellere SSD schijf, hiermee wordt u laptop aanzienlijk sneller! De reparatieprijs is exclusief harde schijf/SSD schijf.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Trage laptop
» Gecrashte harde schijf € 29,-

Laptop & notebook – Toetsenbord reparatie

Is het toetsenbord van uw laptop defect? Missen er toesten op uw toetsenbord of is er een glas frisdrank over uw toetsenbord gegaan? In al deze gevallen kunt u bij iPhoneAPK.nl terecht en voorzijn wij uw laptop van een nieuw toetsenbord zodat deze weer perfect tikt!

De reparatieprijs is afhankelijk van het model maar begint slechts bij € 69,-.
Vraag hier uw gratis prijsopgave aan >>

Kenmerken

» Toetsenbord reageert niet meer
» Ontbrekende toetsen op toetsenbord € 29,-

Laptop & notebook – Software reparatie

Start uw laptop of notebook niet meer op? Heeft u software problemen? Kom dan langs bij iPhoneAPK.nl en laat Windows opnieuw installeren voor slechts € 49,-. iPhoneAPK.nl voorziet uw laptop of notebook van een nieuwe Windows installatie + bijbehorende drivers.

Kenmerken

» Windows start niet meer op
» Windows virus € 49,-

Laptop & notebook – Waterschade reparatie

Heeft u een glas water over uw laptop of notebook laten vallen? Zet dan uw laptop direct uit en laat deze repareren bij iPhoneAPK.nl. Uw laptop wordt volledig gestript en daarna worden de onderdelen ultrasoon gereinigd. Nadat de onderdelen door een alcoholbad zijn gegaan worden deze in een speciale droogunit geplaatst (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de laptop in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Mocht uw laptop of notebook niet te maken zijn dan betaald u in dit geval enkel de reinigingskosten.

Meer informatie over waterschade bij laptops vind u hier.

Kenmerken

» Laptop met vochtschade
» Waterschade € 49,-

Laptop & notebook – Overige reparatie

Heeft u een ander probleem met uw laptop of notebook? Informeer dan naar de mogelijkheden want iPhoneAPK.nl repareert alle merken laptops en notebooks!

Vraag hier uw gratis prijsopgave aan >>

Kenmerken

» Overige laptop problemen
» Onbekend probleem Informeer

laptop reparaties bij iPhoneAPK.nl

Vakkundige laptop reparatie
Voor de reparatie van uw defecte laptop gebruiken wij professioneel gereedschap en is er van de reparatie naderhand niets te zien. Onze ervaren reparateurs hebben alle kennis in huis om uw laptop snel en vakkundig te repareren.

Naast de professionele reparatie skills van onze monteurs kiest iPhoneAPK.nl altijd voor 100% originele onderdelen!

Service
Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de laptop voor u kan zijn staat een snelle reparatie voorop! Door onze snelle flexibele reparatietijden bent u altijd verzekerd van een snelle service!

Op werkdagen geopend van 09.00u – 18.00u (vooraf afspraak maken niet nodig)
Op zaterdag geopend van 10.00u – 16.00u (vooraf afspraak maken niet nodig)

Garantie
Wij werken enkel met de originele onderdelen zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Daarom kan iPhoneAPK.nl met trotst zeggen dat wij op alle reparaties maar liefst 3 maanden garantie geven.

Buiten onze openingstijden
Wilt u buiten onze openingstijden langskomen? Maak dan vooraf een afspraak via info@iPhoneAPK.nl of 0161 75 04 83