Is uw MacBook 13″ unibody wit (A1181 & A1342) kapot?

Voor de reparatie van uw MacBook 13″ unibody wit (A1181 & A1342) bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de reparatie van de MacBooks, tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Modelnummer: A1181 & A1342

Onze voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

MacBook 13″ unibody wit – Schermreparatie (LCD)

Heeft u strepen of vlekken in het beeld van uw MacBook 13″ unibody wit? Dan is het LCD scherm van uw MacBook defect en deze kan vakkundig worden vervangen bij iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Flikkerend beeldscherm
» Vlekken of strepen in het beeld Klaar terwijl u wacht € 169,-
» Het scherm geeft geen beeld meer 24 uur service € 164,-

MacBook 13″ unibody wit – Harde schijf reparatie

Is uw MacBook 13″ unibody wit erg traag of kan de MacBook de opstartschijf niet meer vinden? Dan is waarschijnlijk de interne hard disk defect, u kunt de harde schijf voor slechts € 29,- laten vervangen. In veel gevallen kunnen wij ook de data van de defecte harde schijf halen en overzetten naar de nieuwe harde schijf.

Let op! Reparatieprijs is exclusief hard disk of SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Erg trage MacBook Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Opstartschijf wordt niet gezien 24 uur service € 24,-

MacBook 13″ unibody wit – SSD-disk upgrade

Is uw MacBook 13″ unibody wit erg traag en wilt u profiteren van de enorme snelheidswinst van een SSD-disk? Laat dan uw MacBook harde schijf vervangen voor een ultra snelle SSD-schijf waardoor uw MacBook gemiddeld 2-3x zo snel wordt! Een ander bijkomend voordeel is dat deze schijven minder slijtage gevoelig zijn.

Let op! Reparatieprijs is exclusief SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Erg trage MacBook Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Maakt uw MacBook 2-3x zo snel 24 uur service € 24,-

MacBook 13″ unibody wit – Tweede HDD/SSD upgrade

Heeft u onvoldoende vrije schijfruimte in uw MacBook 13″ unibody wit? Of wilt u een tweede snelle SSD schijf in uw MacBook? Laat dan de DVD-drive vervangen voor een tweede harde schijf of SSD schijf, zo heeft u extra opslag ruimte! De uitgebouwde DVD-drive kan voor € 29,- in een extern Apple design USB-case worden geplaatst.

Let op! Reparatieprijs is exclusief HDD/SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit Klaar terwijl u wacht € 49,-
» Tweede SSD schijf in uw MacBook 24 uur service € 44,-

MacBook 13″ unibody wit – Werkgeheugen upgrade/reparatie

Heeft u last van een langzame MacBook 13″ unibody wit wanneer u meerdere programma’s tegelijk draait? Dan zit er te weinig werkgeheugen in de MacBook. Na het uitbreiden van het werkgeheugen zal alles soepeler en sneller gaan!

Let op! Reparatieprijs is exclusief werkgeheugen, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Te weinig werkgeheugen Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Trage MacBook 24 uur service € 24,-

MacBook 13″ unibody wit – Accu reparatie

Is de accu van uw MacBook 13″ unibody wit erg snel leeg? Of werkt de accu van uw MacBook helemaal niet meer? Laat dan de ingebouwde accu van uw MacBook vervangen en werk weer uren door op één volle accu!

Wij gebruiken altijd originele Apple replacements accu’s zodat u verzekert bent van de kwaliteit die u gewend bent van Apple.

Kenmerken

» MacBook accu is erg snel leeg Klaar terwijl u wacht € 109,-
» MacBook werkt niet meer op de accu 24 uur service € 104,-

MacBook 13″ unibody wit – Toetsenbord reparatie

Werkt uw MacBook 13″ unibody wit toetsenbord niet meer? Of is er een glas drinken over uw MacBook toetsenbord gegaan? Laat dan het toetsenbord vervangen en het toetsenbord van uw MacBook doet het weer als vanouds!

Kenmerken

» Toetsenbord werkt niet Klaar terwijl u wacht € 139,-
» Toetsen reageren niet 24 uur service € 134,-

MacBook 13″ unibody wit – Trackpad reparatie

Reageert het trackpad van uw MacBook 13″ unibody wit niet meer? Of kunt u het trackpad van uw MacBook niet meer indrukken? Laat dan het trackpad van uw MacBook vervangen en deze werkt weer zoals het hoort!

Kenmerken

» Trackpad reageert niet Klaar terwijl u wacht € 119,-
» Trackpad kan niet ingedrukt worden 24 uur service € 114,-

MacBook 13″ unibody wit – Videokaart reparatie

Heeft u strepen in het beeldscherm van uw MacBook 13″ unibody wit? Vertoont het beeld van uw MacBook vervormingen of geeft uw MacBook helemaal geen beeld? Dan kan de videokaart van uw MacBook defect zijn.

Helaas een vaak voorkomend probleem dat in 95% van de gevallen is op te lossen door de videokaart van uw MacBook opnieuw te solderen (reflowen).

Kenmerken

» Geen beeld meer
» Vervorming in het beeld Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Strepen in beeld 24 uur service € 139,-

MacBook 13″ unibody wit – Behuizing reparatie

Is de behuizing van uw MacBook 13″ unibody wit beschadigd? Zitten er deuken en/of krassen in de behuizing van uw MacBook? Laat dan de behuizing van uw MacBook vervangen en deze is weer als nieuw!

Let op! Informeer vooraf voor een gratis prijsopgave/offerte via info@iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Gescheurde behuizing
» Beschadigde behuizing Klaar terwijl u wacht Op aanvraag
» Krassen in uw MacBook 24 uur service Op aanvraag

MacBook 13″ unibody wit – Software installatie reparatie

Is de software op uw MacBook 13″ unibody wit verouderd of heeft uw MacBook andere software problemen? Dan kunt u een nieuwe Mac OS X software installatie laten uitvoeren bij iPhoneAPK.nl.

Wij kunnen diverse Mac OS X versies installeren, ook de oudere versies maar uiteraard ook de nieuwste Mac OS X!

Kenmerken

» MacBook is vastgelopen Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Software problemen 24 uur service € 24,-

MacBook 13″ unibody wit – Waterschade reparatie

Heeft u een glas water over uw MacBook 13″ unibody wit laten vallen? Zet dan uw MacBook direct uit en laat deze repareren bij iPhoneAPK.nl. Uw MacBook wordt volledig gestript en daarna worden de onderdelen ultrasoon gereinigd. Nadat de onderdelen door een alcoholbad zijn gegaan worden deze in een speciale droogunit geplaatst (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de MacBook in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Mocht uw MacBook niet te maken zijn dan betaald u in dit geval enkel de reinigingskosten.

Meer informatie over waterschade bij MacBooks vind u hier.

Kenmerken

» Vochtschade Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Waterschade 24 uur service € 49,-

MacBook 13″ unibody wit – Moederbord reparatie

Is het moederbord van uw MacBook 13″ unibody wit beschadigd door een slecht uitgevoerde reparatie of als gevolg van waterschade? Laat dan uw MacBook kosteloos onderzoeken door iPhoneAPK.nl. Door onze jarenlange expertise en soldeer kennis kunnen diverse componenten opnieuw geplaatst worden waardoor uw MacBook (mogelijk) weer werkend te krijgen is.

De reparatieprijs varieert per chip en ligt tussen de € 139,- en € 189,-.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» Afgebroken connector Klaar terwijl u wacht € —
» Waterschade 24 uur service € —

MacBook 13″ unibody wit – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw MacBook 13″ unibody wit en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» MacBook gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 24 uur service € —