Is uw MacBook Air 13″ (A1304) kapot?

Voor de reparatie van uw MacBook Air 13″ (A1304) bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de reparatie van de MacBook Airs, tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Modelnummer: A1304

Onze voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

MacBook Air 13″ – Schermreparatie (LCD)

Heeft u strepen of vlekken in het beeld van uw MacBook Air 13″? Dan is het LCD scherm van uw MacBook Air defect en deze kan vakkundig worden vervangen bij iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Flikkerend beeldscherm
» Vlekken of strepen in het beeld Klaar terwijl u wacht € 349,-
» Het scherm geeft geen beeld meer 24 uur service € 344,-

MacBook Air 13″ – Harde schijf reparatie

Is uw MacBook Air 13″ erg traag of kan de MacBook Air de opstartschijf niet meer vinden? Dan is waarschijnlijk de interne hard disk defect, u kunt de harde schijf voor slechts € 29,- laten vervangen. In veel gevallen kunnen wij ook de data van de defecte harde schijf halen en overzetten naar de nieuwe harde schijf.

Let op! Reparatieprijs is exclusief hard disk of SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Erg trage MacBook Air Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Opstartschijf wordt niet gezien 24 uur service € 24,-

MacBook Air 13″ – SSD-disk upgrade

Is uw MacBook Air 13″ erg traag en wilt u Airfiteren van de enorme snelheidswinst van een SSD-disk? Laat dan uw MacBook Air harde schijf vervangen voor een ultra snelle SSD-schijf waardoor uw MacBook Air gemiddeld 2-3x zo snel wordt! Een ander bijkomend voordeel is dat deze schijven minder slijtage gevoelig zijn.

Let op! Reparatieprijs is exclusief SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Erg trage MacBook Air Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Maakt uw MacBook Air 2-3x zo snel 24 uur service € 24,-

MacBook Air 13″ – Accu reparatie

Is de accu van uw MacBook Air 13″ erg snel leeg? Of werkt de accu van uw MacBook Air helemaal niet meer? Laat dan de ingebouwde accu van uw MacBook Air vervangen en werk weer uren door op één volle accu!

Wij gebruiken altijd originele Apple replacements accu’s zodat u verzekert bent van de kwaliteit die u gewend bent van Apple.

Kenmerken

» MacBook accu is erg snel leeg Klaar terwijl u wacht € 119,-
» MacBook werkt niet meer op de accu 24 uur service € 114,-

MacBook Air 13″ – Toetsenbord reparatie

Werkt uw MacBook Air 13″ toetsenbord niet meer? Of is er een glas drinken over uw MacBook Air toetsenbord gegaan? Laat dan het toetsenbord vervangen en het toetsenbord van uw MacBook Air doet het weer als vanouds!

Kenmerken

» Toetsenbord werkt niet Klaar terwijl u wacht € 139,-
» Toetsen reageren niet 24 uur service € 134,-

MacBook Air 13″ – Trackpad reparatie

Reageert het trackpad van uw MacBook Air 13″ niet meer? Of kunt u het trackpad van uw MacBook niet meer indrukken? Laat dan het trackpad van uw MacBook Air vervangen en deze werkt weer zoals het hoort!

Kenmerken

» Trackpad reageert niet Klaar terwijl u wacht € 119,-
» Trackpad kan niet ingedrukt worden 24 uur service € 114,-

MacBook Air 13″ – Videokaart reparatie

Heeft u strepen in het beeldscherm van uw MacBook Air 13″? Vertoont het beeld van uw MacBook Air vervormingen of geeft uw MacBook Air helemaal geen beeld? Dan kan de videokaart van uw MacBook Air defect zijn.

Helaas een vaak voorkomend Airbleem dat in 95% van de gevallen is op te lossen door de videokaart van uw MacBook Air opnieuw te solderen (reflowen).

Kenmerken

» Geen beeld meer
» Vervorming in het beeld Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Strepen in beeld 24 uur service € 139,-

MacBook Air 13″ – Behuizing reparatie

Is de behuizing van uw MacBook Air 13″ beschadigd? Zitten er deuken en/of krassen in de behuizing van uw MacBook Air? Laat dan de behuizing van uw MacBook Air vervangen en deze is weer als nieuw!

Let op! Informeer vooraf voor een gratis prijsopgave/offerte via info@iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Kromme behuizing MacBook Air
» Beschadigde behuizing Klaar terwijl u wacht Op aanvraag
» Krassen en deuken in uw MacBook Air 24 uur service Op aanvraag

MacBook Air 13″ – Software installatie reparatie

Is de software op uw MacBook Air 13″ verouderd of heeft uw MacBook Air andere software Airblemen? Dan kunt u een nieuwe Mac OS X software installatie laten uitvoeren bij iPhoneAPK.nl.

Wij kunnen diverse Mac OS X versies installeren, ook de oudere versies maar uiteraard ook de nieuwste Mac OS X!

Kenmerken

» MacBook Air is vastgelopen Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Software Airblemen 24 uur service € 24,-

MacBook Air 13″ – Waterschade reparatie

Heeft u een glas water over uw MacBook Air 13″ laten vallen? Zet dan uw MacBook Air direct uit en laat deze repareren bij iPhoneAPK.nl. Uw MacBook Air wordt volledig gestript en daarna worden de onderdelen ultrasoon gereinigd. Nadat de onderdelen door een alcoholbad zijn gegaan worden deze in een speciale droogunit geplaatst (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de MacBook Air in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Mocht uw MacBook Air niet te maken zijn dan betaald u in dit geval enkel de reinigingskosten.

Meer informatie over waterschade bij MacBooks vind u hier.

Kenmerken

» Vochtschade Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Waterschade 24 uur service € 49,-

MacBook Air 13″ – Moederbord reparatie

Is het moederbord van uw MacBook Air 13″ beschadigd door een slecht uitgevoerde reparatie of als gevolg van waterschade? Laat dan uw MacBook Air kosteloos onderzoeken door iPhoneAPK.nl. Door onze jarenlange expertise en soldeer kennis kunnen diverse componenten opnieuw geplaatst worden waardoor uw MacBook Air (mogelijk) weer werkend te krijgen is.

De reparatieprijs varieert per chip en ligt tussen de € 139,- en € 189,-.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» Afgebroken connector Klaar terwijl u wacht € —
» Waterschade 24 uur service € —

MacBook Air 13″ – Overige reparaties

Heeft u een ander Airbleem met uw MacBook Air 13″ en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» MacBook gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend Airbleem 24 uur service € —