Is uw MacBook Pro 17″ (A1151, A1212, A1229 & A1261) kapot?

Voor de reparatie van uw MacBook Pro 17″ (A1151, A1212, A1229 & A1261) bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de reparatie van de MacBook Pro’s, tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Modelnummer: A1151, A1212, A1229 & A1261

Onze voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

MacBook Pro 17″ – Schermreparatie (LCD)

Heeft u strepen of vlekken in het beeld van uw MacBook Pro 17″? Dan is het LCD scherm van uw MacBook Pro defect en deze kan vakkundig worden vervangen bij iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Flikkerend beeldscherm
» Vlekken of strepen in het beeld Klaar terwijl u wacht € 169,-
» Het scherm geeft geen beeld meer 24 uur service € 164,-

MacBook Pro 17″ – Harde schijf reparatie

Is uw MacBook Pro 17″ erg traag of kan de MacBook Pro de opstartschijf niet meer vinden? Dan is waarschijnlijk de interne hard disk defect, u kunt de harde schijf voor slechts € 29,- laten vervangen. In veel gevallen kunnen wij ook de data van de defecte harde schijf halen en overzetten naar de nieuwe harde schijf.

Let op! Reparatieprijs is exclusief hard disk of SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Erg trage MacBook Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Opstartschijf wordt niet gezien 24 uur service € 24,-

MacBook Pro 17″ – SSD-disk upgrade

Is uw MacBook Pro 17″ erg traag en wilt u profiteren van de enorme snelheidswinst van een SSD-disk? Laat dan uw MacBook Pro harde schijf vervangen voor een ultra snelle SSD-schijf waardoor uw MacBook Pro gemiddeld 2-3x zo snel wordt! Een ander bijkomend voordeel is dat deze schijven minder slijtage gevoelig zijn.

Let op! Reparatieprijs is exclusief SSD-disk, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl.

Kenmerken

» Te weinig opslagcapaciteit
» Erg trage MacBook Pro Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Maakt uw MacBook Pro 2-3x zo snel 24 uur service € 24,-

MacBook Pro 17″ – Werkgeheugen upgrade/reparatie

Heeft u last van een langzame MacBook Pro 17″ wanneer u meerdere programma’s tegelijk draait? Dan zit er te weinig werkgeheugen in de MacBook Pro. Na het uitbreiden van het werkgeheugen zal alles soepeler en sneller gaan!

Let op! Reparatieprijs is exclusief werkgeheugen, neem contact met ons op voor een actuele prijsopgave via info@iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Te weinig werkgeheugen Klaar terwijl u wacht € 29,-
» Trage MacBook Pro 24 uur service € 24,-

MacBook Pro 17″ – Accu reparatie

Is de accu van uw MacBook Pro 17″ erg snel leeg? Of werkt de accu van uw MacBook Pro helemaal niet meer? Laat dan de ingebouwde accu van uw MacBook Pro vervangen en werk weer uren door op één volle accu!

Wij gebruiken altijd originele Apple replacements accu’s zodat u verzekert bent van de kwaliteit die u gewend bent van Apple.

Kenmerken

» MacBook accu is erg snel leeg Klaar terwijl u wacht € 119,-
» MacBook werkt niet meer op de accu 24 uur service € 114,-

MacBook Pro 17″ – Toetsenbord reparatie

Werkt uw MacBook Pro 17″ toetsenbord niet meer? Of is er een glas drinken over uw MacBook Pro toetsenbord gegaan? Laat dan het toetsenbord vervangen en het toetsenbord van uw MacBook Pro doet het weer als vanouds!

Kenmerken

» Toetsenbord werkt niet Klaar terwijl u wacht € 139,-
» Toetsen reageren niet 24 uur service € 134,-

MacBook Pro 17″ – Trackpad reparatie

Reageert het trackpad van uw MacBook Pro 17″ niet meer? Of kunt u het trackpad van uw MacBook niet meer indrukken? Laat dan het trackpad van uw MacBook Pro vervangen en deze werkt weer zoals het hoort!

Kenmerken

» Trackpad reageert niet Klaar terwijl u wacht € 119,-
» Trackpad kan niet ingedrukt worden 24 uur service € 114,-

MacBook Pro 17″ – Videokaart reparatie

Heeft u strepen in het beeldscherm van uw MacBook Pro 17″? Vertoont het beeld van uw MacBook Pro vervormingen of geeft uw MacBook Pro helemaal geen beeld? Dan kan de videokaart van uw MacBook Pro defect zijn.

Helaas een vaak voorkomend probleem dat in 95% van de gevallen is op te lossen door de videokaart van uw MacBook Pro opnieuw te solderen (reflowen).

Kenmerken

» Geen beeld meer
» Vervorming in het beeld Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Strepen in beeld 24 uur service € 139,-

MacBook Pro 17″ – Behuizing reparatie

Is de behuizing van uw MacBook Pro 17″ beschadigd? Zitten er deuken en/of krassen in de behuizing van uw MacBook Pro? Laat dan de behuizing van uw MacBook Pro vervangen en deze is weer als nieuw!

Let op! Informeer vooraf voor een gratis prijsopgave/offerte via info@iPhoneAPK.nl

Kenmerken

» Kromme behuizing MacBook Pro
» Beschadigde behuizing Klaar terwijl u wacht Op aanvraag
» Krassen en deuken in uw MacBook Pro 24 uur service Op aanvraag

MacBook Pro 17″ – Software installatie reparatie

Is de software op uw MacBook Pro 17″ verouderd of heeft uw MacBook Pro andere software problemen? Dan kunt u een nieuwe Mac OS X software installatie laten uitvoeren bij iPhoneAPK.nl.

Wij kunnen diverse Mac OS X versies installeren, ook de oudere versies maar uiteraard ook de nieuwste Mac OS X!

Kenmerken

» MacBook Pro is vastgelopen Klaar terwijl u wacht € 19,-
» Software problemen 24 uur service € 14,-

MacBook Pro 17″ – Waterschade reparatie

Heeft u een glas water over uw MacBook Pro 17″ laten vallen? Zet dan uw MacBook Pro direct uit en laat deze repareren bij iPhoneAPK.nl. Uw MacBook Pro wordt volledig gestript en daarna worden de onderdelen ultrasoon gereinigd. Nadat de onderdelen door een alcoholbad zijn gegaan worden deze in een speciale droogunit geplaatst (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de MacBook Pro in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Mocht uw MacBook Pro niet te maken zijn dan betaald u in dit geval enkel de reinigingskosten.

Meer informatie over waterschade bij MacBooks vind u hier.

Kenmerken

» Vochtschade Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Waterschade 24 uur service € 49,-

MacBook Pro 17″ – Moederbord reparatie

Is het moederbord van uw MacBook Pro 17″ beschadigd door een slecht uitgevoerde reparatie of als gevolg van waterschade? Laat dan uw MacBook Pro kosteloos onderzoeken door iPhoneAPK.nl. Door onze jarenlange expertise en soldeer kennis kunnen diverse componenten opnieuw geplaatst worden waardoor uw MacBook Pro (mogelijk) weer werkend te krijgen is.

De reparatieprijs varieert per chip en ligt tussen de € 139,- en € 189,-.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» Afgebroken connector Klaar terwijl u wacht € —
» Waterschade 24 uur service € —

MacBook Pro 17″ – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw MacBook Pro 17″ en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» MacBook gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 24 uur service € —