Nintendo Switch reparatie

Is het scherm van uw Nintendo Switch gebroken? Of is de batterij van uw Nintendo Switch aan vervanging toe? Of laadt uw Nintendo Switch niet meer op? Voor al deze problemen en meer bent u bij iPhoneAPK.nl aan het juist adres!

Voor Nintendo reparaties bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in Nintendo reparatie tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Wij werken enkel met originele Nintendo onderdelen zodat u verzekerd bent van kwaliteit! Omdat wij zo zeker zijn van onze Nintendo reparaties geven wij op alle reparaties 3 maanden garantie.

Onze Nintendo reparatie mogelijkheden

  • 24 uur service (€ 5,- korting)
  • GRATIS klaar terwijl u wacht
  • Verzendservice (+ € 7,95)

Overtuigd?

Verzend uw toestel
Maak een afspraak

Bekijk hier alle mogelijke Nintendo Switch reparaties

Nintendo Switch – Schermreparatie (touchscreen)

Is het scherm van uw Nintendo Switch gebroken? Of reageert de Nintendo Switch niet meer op aanraking? Laat dan het beeldscherm (touchscreen) van uw Nintendo Switch vervangen bij iPhoneAPK.nl en uw Nintendo Switch is weer als nieuw!

Kenmerken

» Het scherm reageert niet meer op touch Klaar terwijl u wacht € 79,-
» Het glas is gebroken 24 uur service € 74,-

Nintendo Switch – Schermreparatie (LCD)

Is uw Nintendo Switch gevallen en is het LCD scherm gebroken en ziet u strepen in het beeld of geeft de Nintendo Switch geen beeld meer? Dan is het LCD scherm van uw Nintendo Switch defect, iPhoneAPK.nl repareert uw Nintendo Switch terwijl u wacht tegen een scherpe prijs!

Kenmerken

» Strepen of vlekken in het beeld Klaar terwijl u wacht € 99,-
» Geen beeld 24 uur service € 94,-

Nintendo Switch – Laadconnector reparatie

Laadt uw Nintendo Switch meer op of is de laadconnector van de Nintendo Switch afgebroken? Laad dan de laadpoort van uw Nintendo Switch vervangen bij iPhoneAPK.nl. De reparatietijd voor deze reparatie is +/- 1-2 werkdagen, helaas is wachten op deze reparatie niet mogelijk. 

Kenmerken

» Nintendo laadt niet meer op Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Oplaadconnector is beschadigd 24 uur service € 69,-

Nintendo Switch – Accu reparatie

Is de accu van uw Nintendo Switch erg snel leeg en valt deze geregeld uit? Dan is de interne accu van uw Nintendo Switch versleten. U kunt de accu van uw Nintendo Switch snel en vakkundig laten vervangen bij iPhoneAPK.nl. De reparatietijd is +/- 30 minuten, informeer wel vooraf of de accu voor uw model op voorraad is!

Kenmerken

» Accu is erg snel leeg Klaar terwijl u wacht € 49,-
» TomTom valt snel uit 24 uur service € 44,-

Nintendo Switch – Overige reparatie

Is de laadconnector van uw Nintendo Switch defect? Werkt de aan-/uitschakelaar van uw Nintendo Switch niet meer? Of heeft u een ander probleem met uw Nintendo Switch en staat deze niet op onze site?  Neem dan contact met ons op voor een gratis prijsopgave. 

Vraag hier uw gratis prijsopgave aan >>

Kenmerken

» Defecte laadconnector
» Aan-/uitschakelaar is defect Informeer

Nintendo Switch reparaties bij iPhoneAPK.nl

Vakkundige Nintendo Switch reparatie
Voor de reparatie van uw defecte Nintendo Switch gebruiken wij professioneel gereedschap en is er van de reparatie naderhand niets te zien. Onze ervaren reparateurs hebben alle kennis in huis om uw Nintendo Switch snel en vakkundig te repareren.

Naast de professionele reparatie skills van onze monteurs kiest iPhoneAPK.nl altijd voor 100% originele onderdelen!

Service
Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de Nintendo Switch voor u kan zijn staat een snelle reparatie voorop! Door onze snelle flexibele reparatietijden bent u altijd verzekerd van een snelle service!

Op werkdagen geopend van 09.00u – 18.00u (vooraf afspraak maken niet nodig)
Op zaterdag geopend van 10.00u – 16.00u (vooraf afspraak maken niet nodig)

Garantie
Wij werken enkel met de originele onderdelen zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Daarom kan iPhoneAPK.nl met trotst zeggen dat wij op alle reparaties maar liefst 3 maanden garantie geven.

Buiten onze openingstijden
Wilt u buiten onze openingstijden langskomen? Maak dan vooraf een afspraak via info@iPhoneAPK.nl of 0161 75 04 83