Nintendo Switch reparatie

Is het scherm van uw Nintendo Switch gebroken en behoeft deze een reparatie? Of is de batterij van uw spelcomputer aan vervanging toe, omdat uw Nintendo Switch niet meer oplaadt? Met al deze problemen en meer moet u bij iPhoneAPK.nl in Rijen zijn! Wij verhelpen graag al de problemen met uw Nintendo Switch door middel van een snelle en effectieve reparatie.

Een Nintendo Switch reparatie laat u aan de expert over

Wilt u de laadconnector of scherm van uw Nintendo Switch of van een ander model laten vervangen, maar heeft u geen tijd om langs te komen? Wij bieden ook een verzendservice waar u gebruik van kunt maken. Toch liever even langskomen? U bent altijd welkom in onze winkel in Rijen, tussen Breda en Tilburg. Wilt u langskomen buiten onze openingstijden? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan door te bellen naar 0161 75 04 83 of door een e-mail te sturen naar info@iphoneapk.nl.

Onze Nintendo reparatie mogelijkheden

  • 24 uur service (€ 5,- korting)
  • GRATIS klaar terwijl u wacht
  • Verzendservice (+ € 7,95)

Overtuigd?

Verzend uw toestel
Maak een afspraak

Bekijk hier alle mogelijke Nintendo Switch reparaties

Nintendo Switch – Schermreparatie (touchscreen)

Is het scherm van uw Nintendo Switch gebroken? Of reageert de Nintendo Switch niet meer op aanraking? Laat dan het beeldscherm (touchscreen) van uw Nintendo Switch vervangen bij iPhoneAPK.nl en uw Nintendo Switch is weer als nieuw!

Kenmerken

» Het scherm reageert niet meer op touch Klaar terwijl u wacht € 59,-
» Het glas is gebroken 24 uur service € 54,-

Nintendo Switch – Schermreparatie (LCD)

Is uw Nintendo Switch gevallen en is het LCD scherm gebroken en ziet u strepen in het beeld of geeft de Nintendo Switch geen beeld meer? Dan is het LCD scherm van uw Nintendo Switch defect, iPhoneAPK.nl repareert uw Nintendo Switch terwijl u wacht tegen een scherpe prijs!

Kenmerken

» Strepen of vlekken in het beeld Klaar terwijl u wacht € 89,-
» Geen beeld 24 uur service € 84,-

Nintendo Switch – Laadconnector reparatie

Laadt uw Nintendo Switch meer op of is de laadconnector van de Nintendo Switch afgebroken? Laad dan de laadpoort van uw Nintendo Switch vervangen bij iPhoneAPK.nl. De reparatietijd voor deze reparatie is +/- 1-2 werkdagen, helaas is wachten op deze reparatie niet mogelijk. 

Kenmerken

» Nintendo laadt niet meer op Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Oplaadconnector is beschadigd 24 uur service € 74,-

Nintendo Switch – Gamekaart lezer reparatie

Leest uw Nintendo Switch geen spellen meer? Of geeft de Nintendo Switch een foutmelding bij het lezen van game cards? Dan is waarschijnlijk de gamekaart lezer stuk, deze kunt u uiteraard bij iPhoneAPK.nl laten vervangen en klaar terwijl u wacht! 

Kenmerken

» Game cards werken niet meer Klaar terwijl u wacht € 79,-
» Foutmelding bij lezen van spellen 24 uur service € 74,-

Nintendo Switch – Accu reparatie

Is de accu van uw Nintendo Switch erg snel leeg en valt deze geregeld uit? Dan is de interne accu van uw Nintendo Switch versleten. U kunt de accu van uw Nintendo Switch snel en vakkundig laten vervangen bij iPhoneAPK.nl. De reparatietijd is +/- 30 minuten, informeer wel vooraf of de accu voor uw model op voorraad is!

Kenmerken

» Accu is erg snel leeg Klaar terwijl u wacht € 69,-
» TomTom valt snel uit 24 uur service € 64,-

Nintendo Switch – Overige reparatie

Is de laadconnector van uw Nintendo Switch defect? Werkt de aan-/uitschakelaar van uw Nintendo Switch niet meer? Of heeft u een ander probleem met uw Nintendo Switch en staat deze niet op onze site?  Neem dan contact met ons op voor een gratis prijsopgave. 

Vraag hier uw gratis prijsopgave aan >>

Kenmerken

» Defecte laadconnector
» Aan-/uitschakelaar is defect Informeer

Nintendo Switch reparaties bij iPhoneAPK.nl

Uw Nintendo reparatie laat u aan de expert over

iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in Nintendo reparaties tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden. Dit betekent dat u met alle problemen met uw Nintendo bij ons terecht kunt. Wij werken met ‘no cure no pay’ en omdat wij zo zeker zijn van onze reparaties, geven wij altijd 3 maanden garantie. Zo weet u precies waar u aan toe bent met de reparatie van uw Nintendo Switch.

Kom langs en laat u adviseren

Wij werken enkel met originele Nintendo-onderdelen zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Echter, naast reparaties aan uw Nintendo Switch, verzorgen wij ook de reparaties van iPhones, iPads en vele andere telefoons en apparaten. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0161 75 04 83 of door een e-mail te sturen naar info@iphoneapk.nl. Wij helpen u graag.