Wij zijn wij?

iPhoneAPK.nl (Apple Product Knowledge) is gespecialiseerd in de reparatie van smartphone, tablets en PC’s. Een hoge kwaliteit voor een voordelig tarief, dat is wat wij bieden. De smartphones en tablets zijn schitterend maar erg kwetsbaar. Het komt daarom helaas wel eens voor dat er een onderdeel uitvalt of defect raakt. Deze onderdelen zijn zo kwetsbaar en klein dat ze met een pincet in de smartphone of tablet gezet moeten worden. Door de vakkundige monteurs van iPhoneAPK.nl is deze precisieklus een routine. U kunt bij ons kiezen voor de reparatie met originele onderdelen, refurbished of kopie AAA+ onderdelen. Door gebruik te maken van de juiste inkoopkanalen kunnen wij deze reparaties tegen de scherpste prijzen uitvoeren!

iPhoneAPK is een jong en flexibel bedrijf, werkt niet van 9 tot 5 maar wanneer het u uitkomt. iPhoneAPK.nl heeft zich gevestigd in Rijen, Noord-Brabant en is makkelijk te bereiken met de auto (A58 en A27)  en op loopafstand van het station Gilze-Rijen.

iPhoneAPK.nl en Drukkerij Lankhorst Rijen zijn onder één dak gevestigd op het adres:

iPhoneAPK.nl
Mary Zeldenrustlaan 36
5122 CE Rijen

info@iphoneapk.nl
0161 75 04 83

Voor een defecte smartphone, tablet of PC die u, zo snel en goedkoop mogelijk, wilt laten repareren, zijn wij de beste oplossing!