Samsung reparatie mogelijkheden

  • 24 uur service (€ 5,- korting)
  • GRATIS klaar terwijl u wacht
  • Verzendservice (+ € 7,95)

Onze Samsung reparaties

  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie op alle reparaties
  • Altijd de goedkoopste

U kent uw schade?

Verzend uw toestel
Maak een afspraak

Kies uw model

 

Ga naar iPhoneAPK.nl voor een Samsung reparatie Breda/Tilburg

Wilt u uw scherm laten repareren, batterij vervangen, moederbord of waterschade laten repareren? En bent u daarom op zoek naar een bedrijf voor een Samsung reparatie Breda/Tilburg? Dan bent u bij iPhoneAPK.nl aan het juiste adres! Wij verzorgen Samsung reparaties voor alle veel voorkomende problemen. Dit doen wij voor alle soorten Samsung smartphones.

Hierbij kunnen wij u kwaliteit garanderen aangezien wij werken met originele onderdelen. U kunt zo langskomen in onze winkel in Rijen en uw Samsung smartphone laten repareren. Wij begrijpen hoe vervelend het is wanneer u Samsung kapot is en daarom kunt u een Samsung reparatie Breda/Tilburg laten uitvoeren zonder afspraak en klaar terwijl u wacht!

Vakkundige Samsung reparatie Breda/Tilburg
Voor de reparatie van uw defecte Samsung gebruiken wij professioneel gereedschap en is er van de reparatie naderhand niets te zien. Onze ervaren reparateurs hebben alle kennis in huis om uw Samsung snel en vakkundig te repareren en dit met 100% originele onderdelen. Onze Samsung onderdelen (Service Packs) komen direct vanuit Samsung waardoor wij u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen tegen de laagste prijs!

Contact Samsung reparatie Breda/Tilburg
iPhoneAPK.nl is op werkdagen geopend van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden langs te komen. U kunt dan vooraf een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via het nummer 0161 75 04 83 of stuur een mail naar info@iPhoneAPK.nl.

 

Garantie Samsung reparatie Breda/Tilburg
Wij van iPhoneAPK.nl werken met enkel originele onderdelen zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat wij op alle reparaties maar liefst 3 maanden garantie geven. Daarnaast bieden wij een 24 uur service, maar u kunt uw Samsung reparatie Breda/Tilburg ook gratis laten uitvoeren terwijl u wacht. Daarnaast werken wij met 100% originele onderdelen en krijgt u maar liefst 3 maanden garantie op alle reparaties!

 

Buiten onze openingstijden
Wilt u buiten onze openingstijden langskomen? Maak dan vooraf een afspraak via info@iPhoneAPK.nl of 0161 75 04 83

Wij zijn uw adres voor Samsung en andere telefoon reparatie Breda/Tilburg