Mogelijke Sony reparaties

  • Klaar terwijl u wacht
  • 24 uur service (€ 5,- korting)
  • Verzendservice (+ € 7,95)

Onze voordelen en zekerheden!

  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie op alle reparaties
  • Altijd de goedkoopste

U kent uw schade?

Verzend uw toestel
Maak een afspraak

Kies uw model

Sony reparaties bij iPhoneAPK.nl

Uw Sony Xperia kan door bijvoorbeeld een gebroken scherm toe zijn aan reparatie. Is de accu versleten of laadt uw apparaat niet meer op? Of werkt de koptelefoonaansluiting van uw Sony Xperia juist niet goed? Voor al deze Sony Xperia reparaties en meer bent u bij iPhoneAPK.nl aan het juiste adres! Wij bieden een snelle en kwalitatieve reparatie aan in onze winkel in Rijen.

Uw Sony Xperia reparatie laat gerust u aan ons over

Voor de reparatie van uw defecte Sony Xperia gebruiken wij professioneel gereedschap en is er van de reparatie naderhand niets te zien. Onze ervaren reparateurs hebben alle kennis in huis om uw Sony Xperia snel en vakkundig te repareren. Wij kiezen altijd voor 100% originele onderdelen en daarmee garanderen we dan 3 maanden garantie.

De beste service vindt u bij ons

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de Sony Xperia voor u kan zijn, staat een snelle reparatie voorop. Naast producten van Sony, kunnen wij ook Samsung producten of spelcomputers zoals de Nintendo Switch repareren. Door onze snelle flexibele reparatietijden bent u altijd verzekerd van een snelle service. Kom langs tijdens onze openingstijden of maak door te mailen naar info@iphoneapk.nl of door te bellen naar 0161 75 04 83 een afspraak.