Is uw Sony Xperia M4 kapot?

Voor de Sony Xperia M4 reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de Sony Xperia M4 reparatie, tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Modelnummer: E2303 – E2306 – E2353

Onze Sony Xperia M4 reparatie voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

Sony Xperia M4 – Schermreparatie (origineel)

Wanneer het glas van uw Sony Xperia M4 is beschadigd of wanneer uw Sony Xperia M4 niet meer reageert bij aanraking dan is het noodzakelijk om het scherm te laten vervangen. Bij deze reparatie wordt zowel het touchscreen (glas) als het LCD-scherm vervangen (één geheel).

Kenmerken

» Het glas is gebroken
» Het scherm reageert niet meer op touch Klaar terwijl u wacht € 129,-
» Het scherm geeft geen beeld meer 24 uur service € 124,-

Sony Xperia M4 – Achterkant reparatie

Is de achterkant van uw Sony Xperia M4 gescheurd of beschadigd? Laat deze dan vakkundig repareren door iPhoneAPK.nl en uw toestel ziet er weer als nieuw uit!

Kenmerken

» Beschadigde achterkant Klaar terwijl u wacht € 59,-
» Gebroken achterkant 24 uur service € 54,-

Sony Xperia M4 – Accu reparatie

Laadt uw Sony Xperia M4 niet meer goed op of gaat uw Sony Xperia M4 erg snel leeg en valt deze geregeld uit vanaf bijvoorbeeld 20%? Dan is de ingebouwde accu aan vervanging toe. Met deze nieuwe Sony Xperia M4 accu weet u zeker dat uw Sony Xperia M4 weer voldoende laadcapaciteit heeft!

Kenmerken

» Accu is snel leeg
» Xperia M4 valt ineens uit Klaar terwijl u wacht € 59,-
» Xperia M4 gaat niet meer aan 24 uur service € 54,-

Sony Xperia M4 – Software herstel reparatie

Is uw Sony Xperia M4 vastgelopen en start deze met geen mogelijkheid meer op? Laat dan uw Sony Xperia M4 kosteloos onderzoeken bij iPhoneAPK.nl. Mocht het probleem op te lossen zijn door een geforceerde software herstel te doen dan zijn de reparatiekosten € 19,-.

Kenmerken

» Restore errors Klaar terwijl u wacht € 19,-
» Xperia M4 start niet meer op 24 uur service € 14,-

Sony Xperia M4 – Waterschade reparatie

Heeft u uw Sony Xperia M4 laten vallen in het water, of is deze per ongeluk de wasmachine in gegaan? Laat uw Sony Xperia M4 dan repareren door iPhoneAPK.nl, het toestel wordt gereinigd met een speciale vloeistof (ultrasoon) en gaat daarna door een alcoholbad waarna deze wordt gedroogd in een speciale droogunit (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de Sony Xperia M4 in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Is het toestel niet te repareren dan betaalt u niets, no cure no pay*.

* Klik hier voor meer informatie en onze voorwaarden.

Kenmerken

Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Waterschade 24 uur service € 29,-

Sony Xperia M4 – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw Sony Xperia M4 en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» Toestel gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 24 uur service € —