Is uw Sony Xperia XA1 kapot?

Voor de Sony Xperia XA1 reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! iPhoneAPK.nl is gespecialiseerd in de Sony Xperia XA1 reparatie, tegen scherpe reparatietarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Modelnummers: G3121 – G3123 – G3125

Onze Sony Xperia XA1 reparatie voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay

Selecteer uw schade

Sony Xperia XA1 – Schermreparatie (origineel)

Wanneer het glas van uw Sony Xperia XA1 is beschadigd of wanneer uw Sony Xperia XA1 niet meer reageert bij aanraking dan is het noodzakelijk om het scherm te laten vervangen. Bij deze reparatie wordt zowel het touchscreen (glas) als het LCD-scherm vervangen (één geheel).

Kenmerken

» Het glas is gebroken
» Het scherm reageert niet meer op touch Klaar terwijl u wacht € 109,-
» Het scherm geeft geen beeld meer 24 uur service € 104,-

Sony Xperia XA1 – Accu reparatie

Laadt uw Sony Xperia XA1 niet meer goed op of gaat uw Sony Xperia XA1 erg snel leeg en valt deze geregeld uit vanaf bijvoorbeeld 20%? Dan is de ingebouwde accu aan vervanging toe. Met deze nieuwe Sony Xperia XA1 accu weet u zeker dat uw Sony Xperia XA1 weer voldoende laadcapaciteit heeft!

Kenmerken

» Accu is snel leeg
» Xperia XA1 valt ineens uit Klaar terwijl u wacht € 59,-
» Xperia XA1 gaat niet meer aan 24 uur service € 54,-

Sony Xperia XA1 – Laadconnector reparatie

Laadt uw Sony Xperia XA1 niet meer op of synchroniseert uw toestel niet meer met uw computer? Dan moet de laadconnector van uw Sony Xperia XA1 worden vervangen!

Kenmerken

» Slechte verbinding tijdens het laden Klaar terwijl u wacht € 59,-
» Xperia XA1 laadt niet op 24 uur service € 54,-

Sony Xperia XA1 – Software herstel reparatie

Is uw Sony Xperia XA1 vastgelopen en start deze met geen mogelijkheid meer op? Laat dan uw Sony Xperia XA1 kosteloos onderzoeken bij iPhoneAPK.nl. Mocht het probleem op te lossen zijn door een geforceerde software herstel te doen dan zijn de reparatiekosten € 19,-.

Kenmerken

» Restore errors Klaar terwijl u wacht € 19,-
» Xperia XA1 start niet meer op 24 uur service € 14,-

Sony Xperia XA1 – Waterschade reparatie

Heeft u uw Sony Xperia XA1 laten vallen in het water, of is deze per ongeluk de wasmachine in gegaan? Laat uw Sony Xperia XA1 dan repareren door iPhoneAPK.nl, het toestel wordt gereinigd met een speciale vloeistof (ultrasoon) en gaat daarna door een alcoholbad waarna deze wordt gedroogd in een speciale droogunit (minimaal 4 tot 6 uur).

Hierna wordt de Sony Xperia XA1 in elkaar gezet en volledig doorgetest en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. Is het toestel niet te repareren dan betaalt u niets, no cure no pay*.

* Klik hier voor meer informatie en onze voorwaarden.

Kenmerken

Klaar terwijl u wacht Niet mogelijk
» Waterschade 24 uur service € 29,-

Sony Xperia XA1 – Moederbord reparatie

Is het moederbord van uw Sony Xperia XA1 beschadigd door een slecht uitgevoerde reparatie of als gevolg van waterschade? Laat dan uw Sony Xperia XA1 kosteloos onderzoeken door iPhoneAPK.nl. Door onze jarenlange expertise en soldeer kennis kunnen diverse componenten opnieuw geplaatst worden waardoor uw Sony Xperia XA1 (mogelijk) weer werkend te krijgen is. De reparatieprijs varieert per chip en ligt tussen de € 69,- en € 149,-.

Kenmerken

» Beschadigd moederbord
» Restore errors Klaar terwijl u wacht € —
» Waterschade 24 uur service € —

Sony Xperia XA1 – Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw Sony Xperia XA1 en staat deze niet in de lijst? Informeer dan naar de reparatiemogelijkheden bij iPhoneAPK via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83 en ontvang een gratis prijsopgave of indien gewenst een offerte voor uw verzekering.

Kenmerken

» Toestel gaat niet meer aan Klaar terwijl u wacht € —
» Onbekend probleem 24 uur service € —