Hier vind u de veelgestelde vragen

Hier vindt u de veel gestelde vragen, mocht uw vraag hier niet tussen staan aarzel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulierinfo@iphoneapk.nl of telefonisch op 0161 – 75 04 83.
Bij iPhoneAPK.nl kunt u contant betalen, met PIN of door middel van een overschrijving naar onze rekening.
U kunt tijdens openingstijden zonder afspraak langskomen voor de reparatie van uw smartphone, tablet of PC, de reparatietijd is in dat geval +/- 30 minuten. Wilt u er zeker van zijn dat u direct geholpen kunt worden en dat de onderdelen op voorraad zijn? Neemt u dan vooraf contact met ons op via info@iphoneapk.nl of 0161 75 04 83
Maandag 10.00u – 18.00u Na 18.00u op afspraak
Dinsdag 09.00u – 18.00u Na 18.00u op afspraak
Woensdag 09.00u – 18.00u Na 18.00u op afspraak
Donderdag 09.00u – 18.00u Na 18.00u op afspraak
Vrijdag 09.00u – 17.00u Na 17.00u op afspraak
Zaterdag 10.00u – 14.00u Na 14.00u op afspraak
Zondag Gesloten
Heeft u zelf geen tijd of woont u te ver van ons vandaan om met uw smartphone of tablet langs te komen? Maar wilt u wel profiteren van onze scherpe reparatietarieven? Dan bieden wij speciaal voor u deze verzendservice aan, klik hier >> voor meer informatie. Maar u kunt natuurlijk ook altijd langs komen met u smartphone of tablet.
Is uw smartphone of tablet in het water gevallen of is uw apparaat perongeluk mee de wasmachine in gegaan? Schakel uw smartphone of tablet zo snel mogelijk uit en laat deze uit! Leg uw apparaat niet op de verwarming en probeer deze ook niet droog te föhnen, dit versnelt namelijk het oxideren. Om het vocht aan de buitenkant van uw apparaat te ontrekken kunt u uw smartphone of tablet in ongekookte rijst leggen. Neem daarna zo snel mogelijk contact met ons op waarna wij het toestel met speciale vloeistof reinigen en in een droogunit plaatsen. Dit om de geoxideerde contacten schoon te maken en verdere oxidatie te voorkomen.

In 99% van de gevallen krijgen wij u apparaat weer aan praat, helaas is het bij enkele gavallen wel nodig om de accu of andere kleine componenten te vervangen zoals dockconnector, hoofdtelefoonaansluiting etc.

Meer informatie over waterschade vind u hier >>.

Telefoonverzekering:
Heeft u uw smartphone of tablet verzekerd? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen uw apparaat via uw telefoonverzekering te laten repareren. Houdt er echter wel rekening mee dat u altijd uw eigen risico (vaak € 40 – € 50,-) moet betalen. Tevens zult u uw apparaat voor langere tijd kwijt zijn (gemiddeld 4 tot 6 weken). Dus ook als u uw iPhone, iPad of iPod verzekerd heeft blijkt iPhoneAPK.nl vaak de beste keus!

Inboedelverzekering of WA-verzekering:
Heeft u een inboedelverzekering waarbij ook uw elektronische apparaten zijn meeverzekerd binnenshuis of zelfs buitenshuis? Dan kunt u uw apparaat kosteloos bij ons laten repareren, dit wordt dan in veel gevallen vergoed door uw verzekering. Is de schade toegebracht door een ander persoon en heeft deze een WA-verzekering? Dan is het mogelijk om de reparatie te laten vergoeden door de verzekering van de ander.

iPhoneAPK.nl zal met uw persoonlijk gegevens vertrouwelijk omgaan. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.
iPhoneAPK.nl is goed bereikbaar met de auto en u kunt uiteraard kosteloos parkeren voor de deur! Maar wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het treinstation ligt op 5 minuten lopen en de dichtstbijzijnde bushalt is 1 minuut lopen.
Alle reparaties die wij doen vallen buiten de garantie. Omdat wij een goede service willen waarborgen, geeft iPhoneAPK.nl een garantie van 3 maanden op de reparaties/vervangende onderdelen. Tevens gebruikt iPhoneAPK.nl enkel originele onderdelen, zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit!